Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks

Charlotte Hornets vs Milwaukee BucksCharlotte HornetsMilwaukee Bucks

🏀 2023-11-18 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Charlotte Hornets tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-18. De thuisploeg komt met 3 overwinningen uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.636 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Charlotte Hornets met 1 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -6.9 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van -0.7 punten heeft:

  • Charlotte Hornets: 115 gemiddelde punten voor, 121.9 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 117 gemiddelde punten voor, 117.7 gemiddelde punten tegen

Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Charlotte Hornets en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2023-02-01 Milwaukee Bucks 124 – 115 Charlotte Hornets
2023-01-07 Milwaukee Bucks 109 – 138 Charlotte Hornets
2022-12-04 Charlotte Hornets 96 – 105 Milwaukee Bucks
2022-01-11 Charlotte Hornets 103 – 99 Milwaukee Bucks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Charlotte Hornets tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Charlotte Hornets en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Charlotte Hornets tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd