Charlotte Hornets vs Washington Wizards

Charlotte Hornets vs Washington WizardsCharlotte HornetsWashington Wizards

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Washington Wizards Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Charlotte Hornets tegen Washington Wizards in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-09. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Washington Wizards een 0.167 procent winstpercentage heeft uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Charlotte Hornets met 1 overwinningen thuis, terwijl Washington Wizards 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -5.4 punten, terwijl Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -11.5 punten heeft:

  • Charlotte Hornets: 116.3 gemiddelde punten voor, 121.7 gemiddelde punten tegen
  • Washington Wizards: 117.2 gemiddelde punten voor, 128.7 gemiddelde punten tegen

Charlotte Hornets vs Washington Wizards Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Charlotte Hornets en Washington Wizards:

Datum Uitslagen
2023-10-13 Washington Wizards 98 – 92 Charlotte Hornets
2023-02-09 Washington Wizards 118 – 104 Charlotte Hornets
2022-12-03 Charlotte Hornets 117 – 116 Washington Wizards
2022-11-21 Washington Wizards 106 – 102 Charlotte Hornets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Charlotte Hornets tegen Washington Wizards wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Charlotte Hornets vs Washington Wizards Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Charlotte Hornets en Washington Wizards en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Charlotte Hornets vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-11-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Charlotte Hornets vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Washington Wizards die in de NBA op 2023-11-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Charlotte Hornets tegen Washington Wizards?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Washington Wizards, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Charlotte Hornets vs Washington Wizards?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd