Chelsea vs Liverpool

Chelsea vs LiverpoolChelseaLiverpool

⚽ 2023-08-13 – Premier League

 

Chelsea vs Liverpool Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Chelsea en Liverpool wordt op 2023-08-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Pochettino heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Liverpool 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Chelsea vs Liverpool, behaalde Chelsea 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Liverpool uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Chelsea: n/a
  • voor Liverpool: n/a

Chelsea vs Liverpool Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Chelsea en Liverpool:

Datum Uitslagen
2023-04-04 Chelsea 0 – 0 Liverpool
2023-01-21 Liverpool 0 – 0 Chelsea
2022-05-14 Chelsea 0 – 0 Liverpool
2022-02-27 Chelsea 0 – 0 Liverpool

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Chelsea vs Liverpool H2H pagina aan.

Chelsea vs Liverpool voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Chelsea vs Liverpool Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Chelsea - Liverpool gespeeld in de Premier League op 2023-08-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Chelsea vs Liverpool Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Chelsea - Liverpool gespeeld in de Premier League op 2023-08-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Chelsea tegen Liverpool?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Chelsea tegen Liverpool te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chelsea vs Liverpool?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl