Chelsea vs Newcastle United

Chelsea vs Newcastle UnitedChelseaNewcastle United

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Chelsea vs Newcastle United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Chelsea en Newcastle United wordt op 2023-05-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Lampard heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Newcastle United 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Chelsea vs Newcastle United, behaalde Chelsea 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Newcastle United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Chelsea: n/a
  • voor Newcastle United: n/a

Chelsea vs Newcastle United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Chelsea en Newcastle United:

Datum Uitslagen
2022-11-12 Newcastle United 1 – 0 Chelsea
2022-03-13 Chelsea 1 – 0 Newcastle United
2021-10-30 Newcastle United 0 – 3 Chelsea
2021-02-15 Chelsea 2 – 0 Newcastle United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Chelsea vs Newcastle United H2H pagina aan.

Chelsea vs Newcastle United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Chelsea vs Newcastle United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Chelsea - Newcastle United gespeeld in de Premier League op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Chelsea vs Newcastle United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Chelsea - Newcastle United gespeeld in de Premier League op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Chelsea tegen Newcastle United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Chelsea tegen Newcastle United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chelsea vs Newcastle United?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,