Chicago Bulls vs Miami Heat

Chicago Bulls vs Miami HeatChicago BullsMiami Heat

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Chicago Bulls vs Miami Heat Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen Miami Heat in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-21. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 14 gespeelde wedstrijden, terwijl Miami Heat een 0.615 procent winstpercentage heeft uit de laatste 13 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 2 overwinningen thuis, terwijl Miami Heat 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van -3.3 punten, terwijl Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van 0 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 107.2 gemiddelde punten voor, 110.5 gemiddelde punten tegen
  • Miami Heat: 109.6 gemiddelde punten voor, 109.6 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs Miami Heat Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en Miami Heat:

Datum Uitslagen
2023-11-19 Chicago Bulls 102 – 97 Miami Heat
2023-04-15 Miami Heat 102 – 91 Chicago Bulls
2023-03-19 Chicago Bulls 113 – 99 Miami Heat
2022-12-21 Miami Heat 103 – 113 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen Miami Heat wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Chicago Bulls vs Miami Heat Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en Miami Heat en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Miami Heat die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Miami Heat die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen Miami Heat?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Miami Heat, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs Miami Heat?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd