Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves

Chicago Bulls vs Minnesota TimberwolvesChicago BullsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen Minnesota Timberwolves in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-18. De thuisploeg komt met 31 overwinningen uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden, terwijl Minnesota Timberwolves een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 70 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 1 overwinningen thuis, terwijl Minnesota Timberwolves 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0.7 punten, terwijl Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van -0.1 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 113.2 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen
  • Minnesota Timberwolves: 115.5 gemiddelde punten voor, 115.6 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en Minnesota Timberwolves:

Datum Uitslagen
2022-12-19 Minnesota Timberwolves 150 – 126 Chicago Bulls
2022-04-11 Minnesota Timberwolves 120 – 124 Chicago Bulls
2022-02-12 Chicago Bulls 134 – 122 Minnesota Timberwolves
2021-08-12 Minnesota Timberwolves 78 – 59 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen Minnesota Timberwolves wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en Minnesota Timberwolves en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-03-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-03-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen Minnesota Timberwolves?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Minnesota Timberwolves, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves?

Geplaatst in NBA Getagd met ,