Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder

Chicago Bulls vs Oklahoma City ThunderChicago BullsOklahoma City Thunder

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen Oklahoma City Thunder in de NBA begint om 01:00 op 2023-10-26. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden, terwijl Oklahoma City Thunder een 0.4 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 1 overwinningen thuis, terwijl Oklahoma City Thunder 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van -4.2 punten, terwijl Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 3.4 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 108.8 gemiddelde punten voor, 113 gemiddelde punten tegen
  • Oklahoma City Thunder: 120.4 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en Oklahoma City Thunder:

Datum Uitslagen
2023-01-14 Chicago Bulls 110 – 124 Oklahoma City Thunder
2022-11-26 Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls
2022-02-13 Chicago Bulls 106 – 101 Oklahoma City Thunder
2022-01-25 Oklahoma City Thunder 110 – 111 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen Oklahoma City Thunder wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en Oklahoma City Thunder en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-10-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-10-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen Oklahoma City Thunder?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Oklahoma City Thunder, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs Oklahoma City Thunder?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd