Chicago Bulls vs Sacramento Kings

Chicago Bulls vs Sacramento KingsChicago BullsSacramento Kings

🏀 2023-03-16 – NBA

 

Chicago Bulls vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-16. De thuisploeg komt met 31 overwinningen uit de laatste 67 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.597 procent winstpercentage heeft uit de laatste 67 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 2 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0.8 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 2.7 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 113.2 gemiddelde punten voor, 112.4 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 121.3 gemiddelde punten voor, 118.6 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2022-12-05 Sacramento Kings 110 – 101 Chicago Bulls
2022-03-15 Sacramento Kings 112 – 103 Chicago Bulls
2022-02-17 Chicago Bulls 125 – 118 Sacramento Kings
2021-02-21 Chicago Bulls 122 – 114 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Chicago Bulls vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-03-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-03-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,