Chicago Bulls vs San Antonio Spurs

Chicago Bulls vs San Antonio SpursChicago BullsSan Antonio Spurs

🏀 2023-02-07 – NBA

 

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen San Antonio Spurs in de NBA begint om 02:00 op 2023-02-07. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden, terwijl San Antonio Spurs een 0.264 procent winstpercentage heeft uit de laatste 53 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 1 overwinningen thuis, terwijl San Antonio Spurs 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten, terwijl San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -9.7 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 114.6 gemiddelde punten voor, 114.2 gemiddelde punten tegen
  • San Antonio Spurs: 112.8 gemiddelde punten voor, 122.5 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en San Antonio Spurs:

Datum Uitslagen
2022-10-29 San Antonio Spurs 129 – 124 Chicago Bulls
2022-02-15 Chicago Bulls 120 – 109 San Antonio Spurs
2022-01-29 San Antonio Spurs 131 – 122 Chicago Bulls
2021-08-11 San Antonio Spurs 89 – 92 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen San Antonio Spurs wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en San Antonio Spurs en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen San Antonio Spurs?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen San Antonio Spurs, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs San Antonio Spurs?

Geplaatst in NBA Getagd met ,