Clermont vs Angers SCO

Clermont vs Angers SCOClermontAngers SCO

⚽ 2023-04-16 – Ligue 1

 

Clermont vs Angers SCO Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Clermont en Angers SCO wordt op 2023-04-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Gastien heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Angers SCO 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Clermont vs Angers SCO, behaalde Clermont 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Angers SCO uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Clermont: n/a
  • voor Angers SCO: n/a

Clermont vs Angers SCO Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Clermont en Angers SCO:

Datum Uitslagen
2023-01-15 Angers SCO 1 – 2 Clermont
2022-04-24 Clermont 2 – 2 Angers SCO
2021-12-12 Angers SCO 0 – 1 Clermont
2015-04-03 Clermont 2 – 0 Angers SCO

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Clermont vs Angers SCO H2H pagina aan.

Clermont vs Angers SCO voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Clermont vs Angers SCO Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Clermont - Angers SCO gespeeld in de Ligue 1 op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Clermont vs Angers SCO Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Clermont - Angers SCO gespeeld in de Ligue 1 op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Clermont tegen Angers SCO?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Clermont tegen Angers SCO te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Clermont vs Angers SCO?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,