Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls

Cleveland Cavaliers vs Chicago BullsCleveland CavaliersChicago Bulls

🏀 2023-02-12 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Chicago Bulls in de NBA begint om 02:00 op 2023-02-12. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 57 gespeelde wedstrijden, terwijl Chicago Bulls een 0.473 procent winstpercentage heeft uit de laatste 55 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 0 overwinningen thuis, terwijl Chicago Bulls 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 5.6 punten, terwijl Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0.3 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 111.8 gemiddelde punten voor, 106.2 gemiddelde punten tegen
  • Chicago Bulls: 114.2 gemiddelde punten voor, 113.9 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Chicago Bulls:

Datum Uitslagen
2023-01-03 Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls
2023-01-01 Chicago Bulls 102 – 103 Cleveland Cavaliers
2022-10-23 Chicago Bulls 96 – 128 Cleveland Cavaliers
2022-03-27 Cleveland Cavaliers 94 – 98 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Chicago Bulls wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Chicago Bulls en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-02-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-02-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Chicago Bulls?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Chicago Bulls, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls?

Geplaatst in NBA Getagd met ,