Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets

Cleveland Cavaliers vs Denver NuggetsCleveland CavaliersDenver Nuggets

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 00:00 op 2023-11-20. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.75 procent winstpercentage heeft uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 1 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van -0.9 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 7.1 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 110.3 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 114.1 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2023-02-24 Cleveland Cavaliers 109 – 115 Denver Nuggets
2023-01-07 Denver Nuggets 121 – 108 Cleveland Cavaliers
2022-07-10 Cleveland Cavaliers 76 – 84 Denver Nuggets
2022-03-19 Cleveland Cavaliers 119 – 116 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd