Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic

Cleveland Cavaliers vs Orlando MagicCleveland CavaliersOrlando Magic

🏀 2023-10-13 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Orlando Magic in de NBA begint om 00:00 op 2023-10-13. De thuisploeg komt met 0 overwinningen uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 1 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 2 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van -1 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 17 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 107 gemiddelde punten voor, 108 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 122 gemiddelde punten voor, 105 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2023-04-07 Orlando Magic 94 – 118 Cleveland Cavaliers
2023-04-05 Orlando Magic 113 – 117 Cleveland Cavaliers
2022-12-03 Cleveland Cavaliers 107 – 96 Orlando Magic
2022-10-27 Cleveland Cavaliers 103 – 92 Orlando Magic

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-10-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-10-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd