Club Brugge vs Union Saint-Gilloise

Club Brugge vs Union Saint-GilloiseClub BruggeUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-02-10 – First Division A

 

Club Brugge vs Union Saint-Gilloise Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise wordt op 2023-02-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Parker heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Union Saint-Gilloise 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Club Brugge vs Union Saint-Gilloise, behaalde Club Brugge 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Union Saint-Gilloise uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Club Brugge: n/a
  • voor Union Saint-Gilloise: n/a

Club Brugge vs Union Saint-Gilloise Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise:

Datum Uitslagen
2022-10-22 Union Saint-Gilloise 2 – 2 Club Brugge
2022-05-11 Club Brugge 1 – 0 Union Saint-Gilloise
2022-05-08 Union Saint-Gilloise 0 – 2 Club Brugge
2022-01-27 Club Brugge 0 – 0 Union Saint-Gilloise

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Club Brugge vs Union Saint-Gilloise H2H pagina aan.

Club Brugge vs Union Saint-Gilloise voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Club Brugge vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Club Brugge - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Club Brugge vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Club Brugge - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Club Brugge tegen Union Saint-Gilloise?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Club Brugge tegen Union Saint-Gilloise te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Club Brugge vs Union Saint-Gilloise?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,