Cremonese vs Internazionale

Cremonese vs InternazionaleCremoneseInternazionale

⚽ 2023-01-28 – Serie A

 

Cremonese vs Internazionale Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cremonese en Internazionale wordt op 2023-01-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Ballardini heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Internazionale 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cremonese vs Internazionale, behaalde Cremonese 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Internazionale uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cremonese: n/a
  • voor Internazionale: n/a

Cremonese vs Internazionale Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cremonese en Internazionale:

Datum Uitslagen
2022-08-30 Internazionale 3 – 1 Cremonese
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cremonese vs Internazionale H2H pagina aan.

Cremonese vs Internazionale voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cremonese vs Internazionale Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cremonese - Internazionale gespeeld in de Serie A op 2023-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cremonese vs Internazionale Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cremonese - Internazionale gespeeld in de Serie A op 2023-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cremonese tegen Internazionale?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cremonese tegen Internazionale te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cremonese vs Internazionale?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,