Crvena zvezda mts vs Fenerbahce

Crvena zvezda mts vs FenerbahceCrvena zvezda mtsFenerbahce

🏀 2023-04-13 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Fenerbahce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Fenerbahce in de Euroleague begint om 17:00 op 2023-04-13. De thuisploeg komt met overwinningen uit de laatste gespeelde wedstrijden, terwijl Fenerbahce een 0.750 procent winstpercentage heeft uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Crvena zvezda mts met 1 overwinningen thuis, terwijl Fenerbahce 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Crvena zvezda mts een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl Fenerbahce een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten heeft:

  • Crvena zvezda mts: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • Fenerbahce: 87.1 gemiddelde punten voor, 75.9 gemiddelde punten tegen

Crvena zvezda mts vs Fenerbahce Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Crvena zvezda mts en Fenerbahce:

Datum Uitslagen
2022-11-10 Fenerbahce 93 – 79 Crvena zvezda mts
2022-02-27 Crvena zvezda mts 74 – 69 Fenerbahce
2021-10-01 Fenerbahce 61 – 57 Crvena zvezda mts
2021-01-07 Crvena zvezda mts 71 – 73 Fenerbahce

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Crvena zvezda mts tegen Fenerbahce wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Crvena zvezda mts vs Fenerbahce Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Crvena zvezda mts en Fenerbahce en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Crvena zvezda mts vs Fenerbahce Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Fenerbahce die in de Euroleague op 2023-04-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Crvena zvezda mts vs Fenerbahce Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Fenerbahce die in de Euroleague op 2023-04-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Crvena zvezda mts tegen Fenerbahce?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Fenerbahce, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Crvena zvezda mts vs Fenerbahce?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl