Crvena zvezda mts vs Partizan

Crvena zvezda mts vs PartizanCrvena zvezda mtsPartizan

🏀 2023-01-27 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Partizan Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Partizan in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-01-27. De thuisploeg komt met overwinningen uit de laatste gespeelde wedstrijden, terwijl Partizan een procent winstpercentage heeft uit de laatste gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Crvena zvezda mts met 2 overwinningen thuis, terwijl Partizan 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Crvena zvezda mts een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl Partizan een gemiddeld puntenverschil van punten heeft:

  • Crvena zvezda mts: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • Partizan: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen

Crvena zvezda mts vs Partizan Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Crvena zvezda mts en Partizan:

Datum Uitslagen
2022-12-08 Partizan 73 – 76 Crvena zvezda mts
2022-11-28 Crvena zvezda mts 90 – 74 Partizan
2022-06-06 Crvena zvezda mts 80 – 77 Partizan
2022-06-03 Partizan 112 – 84 Crvena zvezda mts

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Crvena zvezda mts tegen Partizan wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Crvena zvezda mts vs Partizan Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Crvena zvezda mts en Partizan en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Crvena zvezda mts vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Partizan die in de Euroleague op 2023-01-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Crvena zvezda mts vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Partizan die in de Euroleague op 2023-01-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Crvena zvezda mts tegen Partizan?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Crvena zvezda mts tegen Partizan, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Crvena zvezda mts vs Partizan?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,