Dallas Mavericks vs Indiana Pacers

Dallas Mavericks vs Indiana PacersDallas MavericksIndiana Pacers

🏀 2023-03-01 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Indiana Pacers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Dallas Mavericks tegen Indiana Pacers in de NBA begint om 02:30 op 2023-03-01. De thuisploeg komt met 32 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Indiana Pacers een 0.435 procent winstpercentage heeft uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Dallas Mavericks met 1 overwinningen thuis, terwijl Indiana Pacers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.9 punten, terwijl Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.4 punten heeft:

  • Dallas Mavericks: 113.4 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen
  • Indiana Pacers: 115 gemiddelde punten voor, 117.4 gemiddelde punten tegen

Dallas Mavericks vs Indiana Pacers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Dallas Mavericks en Indiana Pacers:

Datum Uitslagen
2022-01-30 Dallas Mavericks 132 – 105 Indiana Pacers
2021-12-11 Indiana Pacers 106 – 93 Dallas Mavericks
2021-03-27 Dallas Mavericks 94 – 109 Indiana Pacers
2021-01-21 Indiana Pacers 112 – 124 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Dallas Mavericks tegen Indiana Pacers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Dallas Mavericks vs Indiana Pacers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Dallas Mavericks en Indiana Pacers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Dallas Mavericks vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2023-03-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Dallas Mavericks vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2023-03-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Dallas Mavericks tegen Indiana Pacers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Indiana Pacers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dallas Mavericks vs Indiana Pacers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,