Dallas Mavericks vs Toronto Raptors

Dallas Mavericks vs Toronto RaptorsDallas MavericksToronto Raptors

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Dallas Mavericks tegen Toronto Raptors in de NBA begint om 02:30 op 2023-11-09. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden, terwijl Toronto Raptors een 0.429 procent winstpercentage heeft uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Dallas Mavericks met 2 overwinningen thuis, terwijl Toronto Raptors 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 6.6 punten, terwijl Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van -0.3 punten heeft:

  • Dallas Mavericks: 120.7 gemiddelde punten voor, 114.1 gemiddelde punten tegen
  • Toronto Raptors: 107.1 gemiddelde punten voor, 107.4 gemiddelde punten tegen

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Dallas Mavericks en Toronto Raptors:

Datum Uitslagen
2022-11-26 Toronto Raptors 105 – 100 Dallas Mavericks
2022-11-05 Dallas Mavericks 111 – 110 Toronto Raptors
2022-01-20 Dallas Mavericks 102 – 98 Toronto Raptors
2021-10-24 Toronto Raptors 95 – 103 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Dallas Mavericks tegen Toronto Raptors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Dallas Mavericks en Toronto Raptors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2023-11-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Dallas Mavericks vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2023-11-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Dallas Mavericks tegen Toronto Raptors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Toronto Raptors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dallas Mavericks vs Toronto Raptors?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd