Darmstadt vs Borussia M’gladbach

Darmstadt vs Borussia M’gladbachDarmstadtBorussia M'gladbach

⚽ 2023-09-17 – Bundesliga

 

Darmstadt vs Borussia M’gladbach Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Darmstadt en Borussia M’gladbach wordt op 2023-09-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Lieberknecht heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Borussia M’gladbach 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Darmstadt vs Borussia M’gladbach, behaalde Darmstadt 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Borussia M’gladbach uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Darmstadt: n/a
  • voor Borussia M’gladbach: n/a

Darmstadt vs Borussia M’gladbach Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Darmstadt en Borussia M’gladbach:

Datum Uitslagen
2022-10-18 Darmstadt 2 – 1 Borussia M’gladbach
2017-05-20 Borussia M’gladbach 2 – 2 Darmstadt
2017-01-21 Darmstadt 0 – 0 Borussia M’gladbach
2016-05-14 Darmstadt 0 – 2 Borussia M’gladbach

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Darmstadt vs Borussia M’gladbach H2H pagina aan.

Darmstadt vs Borussia M’gladbach voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Darmstadt vs Borussia M'gladbach Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Darmstadt - Borussia M'gladbach gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Darmstadt vs Borussia M'gladbach Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Darmstadt - Borussia M'gladbach gespeeld in de Bundesliga op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Darmstadt tegen Borussia M’gladbach?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Darmstadt tegen Borussia M’gladbach te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Darmstadt vs Borussia M’gladbach?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl