Denver Nuggets vs Brooklyn Nets

Denver Nuggets vs Brooklyn NetsDenver NuggetsBrooklyn Nets

🏀 2023-03-12 – NBA

 

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Brooklyn Nets in de NBA begint om 20:30 op 2023-03-12. De thuisploeg komt met 46 overwinningen uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden, terwijl Brooklyn Nets een 0.561 procent winstpercentage heeft uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 1 overwinningen thuis, terwijl Brooklyn Nets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 4.1 punten, terwijl Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van 0.9 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 116.8 gemiddelde punten voor, 112.7 gemiddelde punten tegen
  • Brooklyn Nets: 113.6 gemiddelde punten voor, 112.7 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Brooklyn Nets:

Datum Uitslagen
2022-02-06 Denver Nuggets 124 – 104 Brooklyn Nets
2022-01-27 Brooklyn Nets 118 – 124 Denver Nuggets
2021-05-09 Denver Nuggets 119 – 125 Brooklyn Nets
2021-01-13 Brooklyn Nets 122 – 116 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Brooklyn Nets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Brooklyn Nets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-03-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Brooklyn Nets die in de NBA op 2023-03-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Brooklyn Nets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Brooklyn Nets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Brooklyn Nets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,