Denver Nuggets vs Dallas Mavericks

Denver Nuggets vs Dallas MavericksDenver NuggetsDallas Mavericks

🏀 2023-02-16 – NBA

 

Denver Nuggets vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 03:00 op 2023-02-16. De thuisploeg komt met 40 overwinningen uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.525 procent winstpercentage heeft uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 0 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 4.3 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.7 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 117.1 gemiddelde punten voor, 112.8 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 113.1 gemiddelde punten voor, 112.4 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2022-12-07 Denver Nuggets 115 – 116 Dallas Mavericks
2022-11-21 Dallas Mavericks 97 – 98 Denver Nuggets
2022-11-19 Dallas Mavericks 127 – 99 Denver Nuggets
2022-01-04 Dallas Mavericks 103 – 89 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Denver Nuggets vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-02-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-02-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Dallas Mavericks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,