Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies

Denver Nuggets vs Memphis GrizzliesDenver NuggetsMemphis Grizzlies

🏀 2023-03-04 – NBA

 

Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 04:00 op 2023-03-04. De thuisploeg komt met 44 overwinningen uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.623 procent winstpercentage heeft uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 2 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 4.4 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 4.3 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 117.2 gemiddelde punten voor, 112.8 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 115.9 gemiddelde punten voor, 111.6 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2023-02-26 Memphis Grizzlies 112 – 94 Denver Nuggets
2022-12-21 Denver Nuggets 105 – 91 Memphis Grizzlies
2022-04-08 Denver Nuggets 122 – 109 Memphis Grizzlies
2022-01-22 Denver Nuggets 118 – 122 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-03-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-03-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Memphis Grizzlies?

Geplaatst in NBA Getagd met ,