Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder

Denver Nuggets vs Oklahoma City ThunderDenver NuggetsOklahoma City Thunder

🏀 2023-01-23 – NBA

 

Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Oklahoma City Thunder in de NBA begint om 02:00 op 2023-01-23. De thuisploeg komt met 33 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl Oklahoma City Thunder een 0.478 procent winstpercentage heeft uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 1 overwinningen thuis, terwijl Oklahoma City Thunder 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 4.5 punten, terwijl Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 117.6 gemiddelde punten voor, 113.1 gemiddelde punten tegen
  • Oklahoma City Thunder: 116.9 gemiddelde punten voor, 115.9 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Oklahoma City Thunder:

Datum Uitslagen
2022-11-24 Oklahoma City Thunder 126 – 131 Denver Nuggets
2022-11-04 Oklahoma City Thunder 110 – 122 Denver Nuggets
2022-10-23 Denver Nuggets 122 – 117 Oklahoma City Thunder
2022-10-04 Denver Nuggets 101 – 112 Oklahoma City Thunder

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Oklahoma City Thunder wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Oklahoma City Thunder en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-01-23 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-01-23 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Oklahoma City Thunder?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Oklahoma City Thunder, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder?

Geplaatst in NBA Getagd met ,