Denver Nuggets vs Sacramento Kings

Denver Nuggets vs Sacramento KingsDenver NuggetsSacramento Kings

🏀 2023-04-09 – NBA

 

Denver Nuggets vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 20:30 op 2023-04-09. De thuisploeg komt met 52 overwinningen uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.593 procent winstpercentage heeft uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 1 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 3.3 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 2.8 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 115.9 gemiddelde punten voor, 112.6 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 121 gemiddelde punten voor, 118.2 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2022-12-29 Sacramento Kings 127 – 126 Denver Nuggets
2022-12-28 Sacramento Kings 106 – 113 Denver Nuggets
2022-03-10 Sacramento Kings 100 – 106 Denver Nuggets
2022-02-27 Denver Nuggets 115 – 110 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-04-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-04-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl