Detroit Pistons vs Atlanta Hawks

Detroit Pistons vs Atlanta HawksDetroit PistonsAtlanta Hawks

🏀 2023-11-15 – NBA

 

Detroit Pistons vs Atlanta Hawks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen Atlanta Hawks in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-15. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Atlanta Hawks een 0.556 procent winstpercentage heeft uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 0 overwinningen thuis, terwijl Atlanta Hawks 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -4.5 punten, terwijl Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van 3.3 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 109.7 gemiddelde punten voor, 114.2 gemiddelde punten tegen
  • Atlanta Hawks: 120.3 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs Atlanta Hawks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en Atlanta Hawks:

Datum Uitslagen
2023-03-21 Atlanta Hawks 129 – 107 Detroit Pistons
2022-12-24 Atlanta Hawks 130 – 105 Detroit Pistons
2022-10-29 Detroit Pistons 112 – 136 Atlanta Hawks
2022-10-27 Detroit Pistons 113 – 118 Atlanta Hawks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen Atlanta Hawks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs Atlanta Hawks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en Atlanta Hawks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-11-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-11-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen Atlanta Hawks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Atlanta Hawks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs Atlanta Hawks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd