Detroit Pistons vs Charlotte Hornets

Detroit Pistons vs Charlotte HornetsDetroit PistonsCharlotte Hornets

🏀 2023-02-04 – NBA

 

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen Charlotte Hornets in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-04. De thuisploeg komt met 13 overwinningen uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden, terwijl Charlotte Hornets een 0.288 procent winstpercentage heeft uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 0 overwinningen thuis, terwijl Charlotte Hornets 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -7.5 punten, terwijl Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -6.4 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 112.6 gemiddelde punten voor, 120.1 gemiddelde punten tegen
  • Charlotte Hornets: 112.3 gemiddelde punten voor, 118.7 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en Charlotte Hornets:

Datum Uitslagen
2022-12-15 Charlotte Hornets 134 – 141 Detroit Pistons
2022-02-12 Detroit Pistons 119 – 141 Charlotte Hornets
2022-01-06 Charlotte Hornets 140 – 111 Detroit Pistons
2021-05-05 Detroit Pistons 99 – 102 Charlotte Hornets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen Charlotte Hornets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en Charlotte Hornets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Charlotte Hornets die in de NBA op 2023-02-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Charlotte Hornets die in de NBA op 2023-02-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen Charlotte Hornets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Charlotte Hornets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs Charlotte Hornets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,