Detroit Pistons vs Denver Nuggets

Detroit Pistons vs Denver NuggetsDetroit PistonsDenver Nuggets

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Detroit Pistons vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-21. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 13 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.75 procent winstpercentage heeft uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -4.8 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 7.1 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 109.8 gemiddelde punten voor, 114.6 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 114.1 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2023-03-16 Detroit Pistons 100 – 119 Denver Nuggets
2022-11-23 Denver Nuggets 108 – 110 Detroit Pistons
2022-01-26 Detroit Pistons 105 – 110 Denver Nuggets
2022-01-24 Denver Nuggets 117 – 111 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs Denver Nuggets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd