Detroit Pistons vs Golden State Warriors

Detroit Pistons vs Golden State WarriorsDetroit PistonsGolden State Warriors

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Detroit Pistons vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 01:00 op 2023-11-07. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0.833 procent winstpercentage heeft uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 1 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -0.5 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 7.7 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 110 gemiddelde punten voor, 110.5 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 117.5 gemiddelde punten voor, 109.8 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2023-01-05 Golden State Warriors 119 – 122 Detroit Pistons
2022-10-30 Detroit Pistons 128 – 114 Golden State Warriors
2022-01-19 Golden State Warriors 102 – 86 Detroit Pistons
2021-11-20 Detroit Pistons 102 – 105 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-11-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2023-11-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs Golden State Warriors?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd