Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans

Detroit Pistons vs New Orleans PelicansDetroit PistonsNew Orleans Pelicans

🏀 2023-01-14 – NBA

 

Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen New Orleans Pelicans in de NBA begint om 01:00 op 2023-01-14. De thuisploeg komt met 12 overwinningen uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden, terwijl New Orleans Pelicans een 0.595 procent winstpercentage heeft uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 0 overwinningen thuis, terwijl New Orleans Pelicans 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -7.2 punten, terwijl New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 4.1 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 112.4 gemiddelde punten voor, 119.6 gemiddelde punten tegen
  • New Orleans Pelicans: 117.4 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en New Orleans Pelicans:

Datum Uitslagen
2022-12-08 New Orleans Pelicans 104 – 98 Detroit Pistons
2022-10-08 New Orleans Pelicans 107 – 101 Detroit Pistons
2022-02-02 Detroit Pistons 101 – 111 New Orleans Pelicans
2021-12-11 New Orleans Pelicans 109 – 93 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen New Orleans Pelicans wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en New Orleans Pelicans en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2023-01-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2023-01-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen New Orleans Pelicans?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen New Orleans Pelicans, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs New Orleans Pelicans?

Geplaatst in NBA Getagd met ,