Detroit Pistons vs Phoenix Suns

Detroit Pistons vs Phoenix SunsDetroit PistonsPhoenix Suns

🏀 2023-11-05 – NBA

 

Detroit Pistons vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 21:00 op 2023-11-05. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.4 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 0 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 3 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -0.5 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.8 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 110 gemiddelde punten voor, 110.5 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 112.8 gemiddelde punten voor, 111 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2023-10-08 Detroit Pistons 126 – 130 Phoenix Suns
2023-02-05 Detroit Pistons 100 – 116 Phoenix Suns
2022-11-26 Phoenix Suns 108 – 102 Detroit Pistons
2022-01-16 Detroit Pistons 108 – 135 Phoenix Suns

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-11-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-11-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs Phoenix Suns?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd