Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers

Detroit Pistons vs Portland Trail BlazersDetroit PistonsPortland Trail Blazers

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen Portland Trail Blazers in de NBA begint om 00:00 op 2023-11-02. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden, terwijl Portland Trail Blazers een 0.25 procent winstpercentage heeft uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 1 overwinningen thuis, terwijl Portland Trail Blazers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van 3.8 punten, terwijl Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -9.2 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 110.8 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen
  • Portland Trail Blazers: 101.3 gemiddelde punten voor, 110.5 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en Portland Trail Blazers:

Datum Uitslagen
2023-03-07 Detroit Pistons 104 – 110 Portland Trail Blazers
2023-01-03 Portland Trail Blazers 135 – 106 Detroit Pistons
2022-07-08 Detroit Pistons 81 – 78 Portland Trail Blazers
2022-03-22 Detroit Pistons 115 – 119 Portland Trail Blazers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen Portland Trail Blazers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en Portland Trail Blazers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen Portland Trail Blazers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen Portland Trail Blazers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd