Eintracht Frankfurt vs Darmstadt

Eintracht Frankfurt vs DarmstadtEintracht FrankfurtDarmstadt

⚽ 2023-08-20 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Darmstadt Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Darmstadt wordt op 2023-08-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Toppmöller heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Darmstadt 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Eintracht Frankfurt vs Darmstadt, behaalde Eintracht Frankfurt 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Darmstadt uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Eintracht Frankfurt: n/a
  • voor Darmstadt: n/a

Eintracht Frankfurt vs Darmstadt Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Eintracht Frankfurt en Darmstadt:

Datum Uitslagen
2023-02-07 Eintracht Frankfurt 4 – 2 Darmstadt
2017-02-05 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Darmstadt
2016-09-10 Darmstadt 1 – 0 Eintracht Frankfurt
2016-04-30 Darmstadt 1 – 2 Eintracht Frankfurt

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Eintracht Frankfurt vs Darmstadt H2H pagina aan.

Eintracht Frankfurt vs Darmstadt voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Eintracht Frankfurt vs Darmstadt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Darmstadt gespeeld in de Bundesliga op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Eintracht Frankfurt vs Darmstadt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Darmstadt gespeeld in de Bundesliga op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Eintracht Frankfurt tegen Darmstadt?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Eintracht Frankfurt tegen Darmstadt te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Eintracht Frankfurt vs Darmstadt?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl