Emmen vs Sparta Rotterdam

Emmen vs Sparta RotterdamEmmenSparta Rotterdam

⚽ 2023-03-18 – Eredivisie

 

Emmen vs Sparta Rotterdam Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Emmen en Sparta Rotterdam wordt op 2023-03-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Lukkien heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sparta Rotterdam 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Emmen vs Sparta Rotterdam, behaalde Emmen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sparta Rotterdam uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Emmen: n/a
  • voor Sparta Rotterdam: n/a

Emmen vs Sparta Rotterdam Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Emmen en Sparta Rotterdam:

Datum Uitslagen
2022-10-08 Sparta Rotterdam 3 – 1 Emmen
2021-03-05 Emmen 1 – 1 Sparta Rotterdam
2020-12-04 Sparta Rotterdam 2 – 1 Emmen
2020-03-01 Sparta Rotterdam 5 – 1 Emmen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Emmen vs Sparta Rotterdam H2H pagina aan.

Emmen vs Sparta Rotterdam voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Emmen vs Sparta Rotterdam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Emmen - Sparta Rotterdam gespeeld in de Eredivisie op 2023-03-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Emmen vs Sparta Rotterdam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Emmen - Sparta Rotterdam gespeeld in de Eredivisie op 2023-03-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Emmen tegen Sparta Rotterdam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Emmen tegen Sparta Rotterdam te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Emmen vs Sparta Rotterdam?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,