Everton vs Leeds United

Everton vs Leeds UnitedEvertonLeeds United

⚽ 2023-02-18 – Premier League

 

Everton vs Leeds United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Everton en Leeds United wordt op 2023-02-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Dyche heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Leeds United 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Everton vs Leeds United, behaalde Everton 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Leeds United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Everton: n/a
  • voor Leeds United: n/a

Everton vs Leeds United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Everton en Leeds United:

Datum Uitslagen
2022-08-30 Leeds United 1 – 1 Everton
2022-02-12 Everton 3 – 0 Leeds United
2021-08-21 Leeds United 2 – 2 Everton
2021-02-03 Leeds United 1 – 2 Everton

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Everton vs Leeds United H2H pagina aan.

Everton vs Leeds United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Everton vs Leeds United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Everton - Leeds United gespeeld in de Premier League op 2023-02-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Everton vs Leeds United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Everton - Leeds United gespeeld in de Premier League op 2023-02-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Everton tegen Leeds United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Everton tegen Leeds United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Everton vs Leeds United?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,