Excelsior vs PEC Zwolle

Excelsior vs PEC ZwolleExcelsiorPEC Zwolle

⚽ 2023-10-22 – Eredivisie

 

Excelsior vs PEC Zwolle Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Excelsior en PEC Zwolle wordt op 2023-10-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Dijkhuizen heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PEC Zwolle 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Excelsior vs PEC Zwolle, behaalde Excelsior 1 overwinningen in eigen huis, terwijl PEC Zwolle uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Excelsior: n/a
  • voor PEC Zwolle: n/a

Excelsior vs PEC Zwolle Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Excelsior en PEC Zwolle:

Datum Uitslagen
2020-12-15 Excelsior 2 – 0 PEC Zwolle
2019-03-17 Excelsior 0 – 2 PEC Zwolle
2018-10-06 PEC Zwolle 2 – 0 Excelsior
2018-04-14 PEC Zwolle 1 – 1 Excelsior

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Excelsior vs PEC Zwolle H2H pagina aan.

Excelsior vs PEC Zwolle voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Excelsior vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Excelsior vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Excelsior tegen PEC Zwolle?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Excelsior tegen PEC Zwolle te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Excelsior vs PEC Zwolle?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd