Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv

Fenerbahce vs Maccabi Tel AvivFenerbahceMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-11-16 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Fenerbahce tegen Maccabi Tel Aviv in de Euroleague begint om 19:05 op 2023-11-16. De thuisploeg komt met 21 overwinningen uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden, terwijl Maccabi Tel Aviv een 0.864 procent winstpercentage heeft uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Fenerbahce met 1 overwinningen thuis, terwijl Maccabi Tel Aviv 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Fenerbahce een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten, terwijl Maccabi Tel Aviv een gemiddeld puntenverschil van 16.3 punten heeft:

  • Fenerbahce: 87.1 gemiddelde punten voor, 75.9 gemiddelde punten tegen
  • Maccabi Tel Aviv: 92.5 gemiddelde punten voor, 76.2 gemiddelde punten tegen

Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Fenerbahce en Maccabi Tel Aviv:

Datum Uitslagen
2023-09-15 Fenerbahce 78 – 82 Maccabi Tel Aviv
2023-03-08 Maccabi Tel Aviv 78 – 74 Fenerbahce
2022-10-14 Fenerbahce 86 – 71 Maccabi Tel Aviv
2022-04-13 Maccabi Tel Aviv 85 – 76 Fenerbahce

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Fenerbahce tegen Maccabi Tel Aviv wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Fenerbahce en Maccabi Tel Aviv en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Fenerbahce tegen Maccabi Tel Aviv die in de Euroleague op 2023-11-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Fenerbahce tegen Maccabi Tel Aviv die in de Euroleague op 2023-11-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Fenerbahce tegen Maccabi Tel Aviv?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Fenerbahce tegen Maccabi Tel Aviv, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fenerbahce vs Maccabi Tel Aviv?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd