Fenerbahce vs Olimpia Milano

Fenerbahce vs Olimpia MilanoFenerbahceOlimpia Milano

🏀 2023-03-21 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Olimpia Milano Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Fenerbahce tegen Olimpia Milano in de Euroleague begint om 17:15 op 2023-03-21. De thuisploeg komt met 21 overwinningen uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden, terwijl Olimpia Milano een 0.773 procent winstpercentage heeft uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Fenerbahce met 0 overwinningen thuis, terwijl Olimpia Milano 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Fenerbahce een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten, terwijl Olimpia Milano een gemiddeld puntenverschil van 9.4 punten heeft:

  • Fenerbahce: 87.1 gemiddelde punten voor, 75.9 gemiddelde punten tegen
  • Olimpia Milano: 82.4 gemiddelde punten voor, 73.0 gemiddelde punten tegen

Fenerbahce vs Olimpia Milano Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Fenerbahce en Olimpia Milano:

Datum Uitslagen
2022-11-24 Olimpia Milano 72 – 82 Fenerbahce
2022-02-03 Olimpia Milano 60 – 71 Fenerbahce
2021-11-12 Fenerbahce 43 – 68 Olimpia Milano
2021-03-03 Olimpia Milano 92 – 100 Fenerbahce

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Fenerbahce tegen Olimpia Milano wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Fenerbahce vs Olimpia Milano Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Fenerbahce en Olimpia Milano en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Fenerbahce vs Olimpia Milano Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Fenerbahce tegen Olimpia Milano die in de Euroleague op 2023-03-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Fenerbahce vs Olimpia Milano Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Fenerbahce tegen Olimpia Milano die in de Euroleague op 2023-03-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Fenerbahce tegen Olimpia Milano?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Fenerbahce tegen Olimpia Milano, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fenerbahce vs Olimpia Milano?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,