Feyenoord vs Celtic

Feyenoord vs CelticFeyenoordCeltic

⚽ 2023-09-19 – UEFA Champions League

 

Feyenoord vs Celtic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic wordt op 2023-09-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Slot heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Celtic 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Feyenoord vs Celtic, behaalde Feyenoord 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Celtic uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Feyenoord: n/a
  • voor Celtic: n/a

Feyenoord vs Celtic Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Feyenoord en Celtic:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Feyenoord vs Celtic H2H pagina aan.

Feyenoord vs Celtic voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Feyenoord vs Celtic Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Celtic gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-09-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Feyenoord vs Celtic Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Celtic gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-09-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Feyenoord tegen Celtic?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Feyenoord tegen Celtic te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Feyenoord vs Celtic?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl