Feyenoord vs Excelsior

Feyenoord vs ExcelsiorFeyenoordExcelsior

⚽ 2022-11-13 – Eredivisie

 

Feyenoord vs Excelsior Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior wordt op 2022-11-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 15:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Slot heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Excelsior 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Feyenoord vs Excelsior, behaalde Feyenoord 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Excelsior uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Feyenoord: n/a
  • voor Excelsior: n/a

Feyenoord vs Excelsior Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Feyenoord en Excelsior:

Datum Uitslagen
2019-02-03 Excelsior 2 – 1 Feyenoord
2018-08-19 Feyenoord 3 – 0 Excelsior
2018-04-01 Feyenoord 5 – 0 Excelsior
2017-08-20 Excelsior 0 – 1 Feyenoord

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Feyenoord vs Excelsior H2H pagina aan.

Feyenoord vs Excelsior voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Feyenoord vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2022-11-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Feyenoord vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2022-11-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Feyenoord tegen Excelsior?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Feyenoord tegen Excelsior te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Feyenoord vs Excelsior?

Geplaatst in Eredivisie, Nederland, Voetbal, Voorspellingen Getagd met ,