Feyenoord vs Vitesse

Feyenoord vs VitesseFeyenoordVitesse

⚽ 2023-10-21 – Eredivisie

 

Feyenoord vs Vitesse Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Slot heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Vitesse 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Feyenoord vs Vitesse, behaalde Feyenoord 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Vitesse uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Feyenoord: S. Giménez(1.5 goals/match);
  • voor Vitesse: n/a

Feyenoord vs Vitesse Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Feyenoord en Vitesse:

Datum Uitslagen
2023-05-28 Feyenoord 0 – 1 Vitesse
2022-08-07 Vitesse 2 – 5 Feyenoord
2022-01-15 Feyenoord 0 – 1 Vitesse
2021-10-03 Vitesse 2 – 1 Feyenoord

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Feyenoord vs Vitesse H2H pagina aan.

Feyenoord vs Vitesse voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Feyenoord vs Vitesse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Vitesse gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Feyenoord vs Vitesse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Vitesse gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Feyenoord tegen Vitesse?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Feyenoord tegen Vitesse te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Feyenoord vs Vitesse?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd