Fortuna Sittard vs NEC

Fortuna Sittard vs NECFortuna SittardNEC

⚽ 2023-05-28 – Eredivisie

 

Fortuna Sittard vs NEC Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en NEC wordt op 2023-05-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Julio Velázquez heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl NEC 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fortuna Sittard vs NEC, behaalde Fortuna Sittard 0 overwinningen in eigen huis, terwijl NEC uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fortuna Sittard: n/a
  • voor NEC: n/a

Fortuna Sittard vs NEC Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fortuna Sittard en NEC:

Datum Uitslagen
2022-10-19 NEC 3 – 2 Fortuna Sittard
2022-09-10 NEC 1 – 1 Fortuna Sittard
2022-05-15 NEC 0 – 1 Fortuna Sittard
2021-10-02 Fortuna Sittard 1 – 3 NEC

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fortuna Sittard vs NEC H2H pagina aan.

Fortuna Sittard vs NEC voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fortuna Sittard vs NEC Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - NEC gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fortuna Sittard vs NEC Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - NEC gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fortuna Sittard tegen NEC?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fortuna Sittard tegen NEC te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fortuna Sittard vs NEC?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl