Fortuna Sittard vs Volendam

Fortuna Sittard vs VolendamFortuna SittardVolendam

⚽ 2023-09-16 – Eredivisie

 

Fortuna Sittard vs Volendam Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Volendam wordt op 2023-09-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Buijs heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Volendam 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fortuna Sittard vs Volendam, behaalde Fortuna Sittard 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Volendam uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fortuna Sittard: n/a
  • voor Volendam: R. Mühren(1 goals/match);

Fortuna Sittard vs Volendam Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fortuna Sittard en Volendam:

Datum Uitslagen
2023-03-17 Volendam 2 – 1 Fortuna Sittard
2022-10-02 Fortuna Sittard 2 – 0 Volendam
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fortuna Sittard vs Volendam H2H pagina aan.

Fortuna Sittard vs Volendam voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fortuna Sittard vs Volendam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Volendam gespeeld in de Eredivisie op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fortuna Sittard vs Volendam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Volendam gespeeld in de Eredivisie op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fortuna Sittard tegen Volendam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fortuna Sittard tegen Volendam te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fortuna Sittard vs Volendam?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl