Frosinone vs Atalanta

Frosinone vs AtalantaFrosinoneAtalanta

⚽ 2023-08-26 – Serie A

 

Frosinone vs Atalanta Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Frosinone en Atalanta wordt op 2023-08-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Atalanta 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Frosinone vs Atalanta, behaalde Frosinone 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Atalanta uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Frosinone: A. Harroui(1 goals/match);
  • voor Atalanta: N. Zortea(1 goals/match);C. De Ketelaere(1 goals/match);

Frosinone vs Atalanta Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Frosinone en Atalanta:

Datum Uitslagen
2019-01-20 Frosinone 0 – 5 Atalanta
2018-08-20 Atalanta 4 – 0 Frosinone
2016-01-23 Frosinone 0 – 0 Atalanta
2015-08-30 Atalanta 2 – 0 Frosinone

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Frosinone vs Atalanta H2H pagina aan.

Frosinone vs Atalanta voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Frosinone vs Atalanta Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frosinone - Atalanta gespeeld in de Serie A op 2023-08-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Frosinone vs Atalanta Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frosinone - Atalanta gespeeld in de Serie A op 2023-08-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Frosinone tegen Atalanta?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Frosinone tegen Atalanta te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Frosinone vs Atalanta?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl