Frosinone vs Hellas Verona

Frosinone vs Hellas VeronaFrosinoneHellas Verona

⚽ 2023-10-08 – Serie A

 

Frosinone vs Hellas Verona Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Frosinone en Hellas Verona wordt op 2023-10-08 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hellas Verona 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Frosinone vs Hellas Verona, behaalde Frosinone 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Hellas Verona uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Frosinone: Pol Lirola(1 goals/match);
  • voor Hellas Verona: n/a

Frosinone vs Hellas Verona Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Frosinone en Hellas Verona:

Datum Uitslagen
2017-02-25 Frosinone 1 – 0 Hellas Verona
2016-09-25 Hellas Verona 2 – 0 Frosinone
2016-04-17 Hellas Verona 1 – 2 Frosinone
2015-11-29 Frosinone 3 – 2 Hellas Verona

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Frosinone vs Hellas Verona H2H pagina aan.

Frosinone vs Hellas Verona voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Frosinone vs Hellas Verona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frosinone - Hellas Verona gespeeld in de Serie A op 2023-10-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Frosinone vs Hellas Verona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frosinone - Hellas Verona gespeeld in de Serie A op 2023-10-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Frosinone tegen Hellas Verona?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Frosinone tegen Hellas Verona te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Frosinone vs Hellas Verona?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,

Verifieer je leeftijd