Fulham vs Leeds United

Fulham vs Leeds UnitedFulhamLeeds United

⚽ 2023-04-22 – Premier League

 

Fulham vs Leeds United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fulham en Leeds United wordt op 2023-04-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 11:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Marco Silva heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Leeds United 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fulham vs Leeds United, behaalde Fulham 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Leeds United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fulham: n/a
  • voor Leeds United: n/a

Fulham vs Leeds United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fulham en Leeds United:

Datum Uitslagen
2023-02-28 Fulham 2 – 0 Leeds United
2022-10-23 Leeds United 2 – 3 Fulham
2021-09-21 Fulham 0 – 0 Leeds United
2021-03-19 Fulham 1 – 2 Leeds United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fulham vs Leeds United H2H pagina aan.

Fulham vs Leeds United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fulham vs Leeds United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fulham - Leeds United gespeeld in de Premier League op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fulham vs Leeds United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fulham - Leeds United gespeeld in de Premier League op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fulham tegen Leeds United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fulham tegen Leeds United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fulham vs Leeds United?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl