Fulham vs Tottenham Hotspur

Fulham vs Tottenham HotspurFulhamTottenham Hotspur

⚽ 2023-01-23 – Premier League

 

Fulham vs Tottenham Hotspur Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fulham en Tottenham Hotspur wordt op 2023-01-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Marco Silva heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Tottenham Hotspur 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fulham vs Tottenham Hotspur, behaalde Fulham 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Tottenham Hotspur uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fulham: n/a
  • voor Tottenham Hotspur: n/a

Fulham vs Tottenham Hotspur Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fulham en Tottenham Hotspur:

Datum Uitslagen
2022-09-03 Tottenham Hotspur 2 – 1 Fulham
2021-03-04 Fulham 0 – 1 Tottenham Hotspur
2021-01-13 Tottenham Hotspur 1 – 1 Fulham
2019-01-20 Fulham 1 – 2 Tottenham Hotspur

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fulham vs Tottenham Hotspur H2H pagina aan.

Fulham vs Tottenham Hotspur voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fulham vs Tottenham Hotspur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fulham - Tottenham Hotspur gespeeld in de Premier League op 2023-01-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fulham vs Tottenham Hotspur Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fulham - Tottenham Hotspur gespeeld in de Premier League op 2023-01-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fulham tegen Tottenham Hotspur?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fulham tegen Tottenham Hotspur te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fulham vs Tottenham Hotspur?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,