Genk vs Westerlo

Genk vs WesterloGenkWesterlo

⚽ 2023-10-01 – First Division A

 

Genk vs Westerlo Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Genk en Westerlo wordt op 2023-10-01 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach W. Vrancken heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Westerlo 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Genk vs Westerlo, behaalde Genk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Westerlo uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Genk: A. Zeqiri(1 goals/match);
  • voor Westerlo: n/a

Genk vs Westerlo Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Genk en Westerlo:

Datum Uitslagen
2023-01-17 Westerlo 2 – 3 Genk
2022-11-09 Westerlo 0 – 1 Genk
2022-10-18 Genk 6 – 1 Westerlo
2017-03-12 Westerlo 0 – 4 Genk

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Genk vs Westerlo H2H pagina aan.

Genk vs Westerlo voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Genk vs Westerlo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Genk - Westerlo gespeeld in de First Division A op 2023-10-01 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Genk vs Westerlo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Genk - Westerlo gespeeld in de First Division A op 2023-10-01 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Genk tegen Westerlo?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Genk tegen Westerlo te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Genk vs Westerlo?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,

Verifieer je leeftijd