Gent vs Genk

Gent vs GenkGentGenk

⚽ 2023-02-05 – First Division A

 

Gent vs Genk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Gent en Genk wordt op 2023-02-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach H. Vanhaezebrouck heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Genk 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Gent vs Genk, behaalde Gent 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Genk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Gent: n/a
  • voor Genk: C. Dessers(1 goals/match);

Gent vs Genk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Gent en Genk:

Datum Uitslagen
2022-09-18 Genk 1 – 0 Gent
2022-05-15 Genk 0 – 2 Gent
2022-04-24 Gent 0 – 1 Genk
2021-12-12 Gent 1 – 0 Genk

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Gent vs Genk H2H pagina aan.

Gent vs Genk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Gent vs Genk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Gent - Genk gespeeld in de First Division A op 2023-02-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Gent vs Genk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Gent - Genk gespeeld in de First Division A op 2023-02-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Gent tegen Genk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Gent tegen Genk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gent vs Genk?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,