Getafe vs Cadiz

Getafe vs CadizGetafeCadiz

⚽ 2023-11-06 – La Liga

 

Getafe vs Cadiz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Getafe en Cadiz wordt op 2023-11-06 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach José Bordalás heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cadiz 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Getafe vs Cadiz, behaalde Getafe 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Cadiz uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Getafe: n/a
  • voor Cadiz: n/a

Getafe vs Cadiz Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Getafe en Cadiz:

Datum Uitslagen
2023-03-10 Cadiz 2 – 2 Getafe
2022-11-05 Getafe 0 – 0 Cadiz
2022-02-19 Cadiz 1 – 1 Getafe
2021-11-21 Getafe 4 – 0 Cadiz

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Getafe vs Cadiz H2H pagina aan.

Getafe vs Cadiz voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Getafe vs Cadiz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Getafe - Cadiz gespeeld in de La Liga op 2023-11-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Getafe vs Cadiz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Getafe - Cadiz gespeeld in de La Liga op 2023-11-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Getafe tegen Cadiz?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Getafe tegen Cadiz te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Getafe vs Cadiz?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd